top of page

po 27. 11.

|

Čestlice

Nový A LA CARTE SPUŠTĚN. Víkendová a týdenní nabídka 27.11.- 3.12.23

Vstupenky nejsou v prodeji
Zobrazit další události
Nový A LA CARTE  SPUŠTĚN. Víkendová a týdenní nabídka   27.11.- 3.12.23
Nový A LA CARTE  SPUŠTĚN. Víkendová a týdenní nabídka   27.11.- 3.12.23

Čas a místo

27. 11. 2023 19:00 – 03. 12. 2023 19:00

Čestlice, Lipová 29, 251 01 Čestlice-Říčany u Prahy, Česko

Informace / menu

Nový A la Carte spuštěn ! ! ! ! !

Přijďte ochutnat nová jídla, nové chutě.

Na co se můžete těšit? Dovolím si nabídnout  a vyzvednout z předkrmů  Pečené buřty na švestkových povidlech a pivním speciálu, uzeném bůčku a pikantních papričkách k tomu opečená skýva chleba.

Pikantní chuť pečených buřtů pohladí švestková povidla, uzenou chuť dodá uzený bůček z naší udírny, pikantnost osvěží papričky Chuť zakulatí náš pivní speciál.

Z Hlavních jídel bych si dovolil vyzvednout mažený řízek z vepřové plumy. Co je vepřová pluma ? Pluma nazývaná také "Pork Flank steak" je jedním z nejvzácnějších řezů masa z  prasete. Jedná se specifický řez pocházející z části svalu nad krkovicí, jehož tvar připomíná křídlo. Maso je jedinečné křehké, tuková stopa vyvážená, již dost, přiďte ochutnat.

a co teprve naše hovězí líčka nový recept, který za mne je velmi povedený. Líčka jsou marinovaná v Calvadosu a víně, jsou upečena do abslutní křehkosti, že dají jíst pomalu jen lžící. Ostatní ingredience jsou tajné , ale rád si poslechnu Vaše tipy.

Připravili jsme pro Vás i sladké tečky na závěr.

Čokoládový fondán s vanilkovou zmzlinou sypanou drcenými pistáciemi nebo Tvarohový dort s borůvkovým coullis.

Představil jsem jen malý výčet toho, co skrývá náš Nový A LA CARTE

Festival chutí, který musíte vyzkoušet.

Sdílet na sociálních sítích

bottom of page